Så var weedlab en tur forbi drengene hos Big Plant Science. Det var et rigtig hyggeligt besøg, og jeg fik en god snak med Dennis, som er manden bag Big Plant Science, det er altid spænende, og snakke med fagfolk, som laver de ting, som man bruger, og man bliver aldrig for gammel, til at lære noget nyt.

Jeg har efterhånden set en del, der bruge det her “nye” danske gødning mærke. Så nu er det blevet min tur, til at teste det selv. Jeg har selv prøvet, en hel del forskellige gødnings mærker, der findes et utal af producenter. Så jeg glæder mig til, at prøve det her af selv, og give jer der ude, min egen mening, om den her gødnings serie.

Det der selvfølgelig tiltaler mig mest er, at det er et lille dansk firma, som produceret alt herhjemme. Men den anden stor ting, som det også bliver promovere på er, at det er blandet efter dansk vand forhold. Det burde give BPS en lille fordel, eftersom alle andre producenter, går ud fra generelle gennemsnits værdier, og ikke specifikt danske værdier. Se din vand-kvalitet via BPS hjemmeside her! & Se gødnings skema her! BPS står også gerne klar på telefonen, og giver gerne specifikke råd, hvis man skulle have nogen spørgsmål.

En anden ting jeg også godt vil nævne er, at der ikke er, et væld af forskellige additiver, ud over basis grund serien. Det synes jeg man ser, ved mange af andre producenter, man bliver ofte overvældet af alle de extra produkter, som mange producenter laver. Det meste, kan man sagtens være foruden, og jeg bed mærke i en ting som Dennis nævnte “Less is more”. Jeg har det selv på samme måde… Det skal forestås som, at det altid gælder om, at fylde mindst muligt på sine planter, og så selvfølgelig stadig sørge for, planterne har det, som er nødvendigt. Man kan for det meste nøjes med, en god basis serie, og ikke andet. Men der findes nogle få gode additiver, der også ville være gode at bruge, men det er vigtigt man sætter sig ind i det man bruger, så produkterne ikke kommer i konflikt med hinanden. Bare fordi der findes 15 produkter i en serie, betyder det ikke, at det så er en god ide, og bruge alle 15 produkter, selv om producenten, gerne vil sælge dig dem.

De mest typiske problemer er vanding og gødning kontrol, det er nemt at give for meget, eller for lidt. Kig på dine planter hver dag, og husk og notere dig hvad du fortager dig i dit gro rum. Dosering af gødning er en væsentlig ting at have styr på. Det er ikke alle der gider at måle, men det er et must, hvis man vil presse sine planter, til det yderste, efter min mening. BPS virker dejligt nemt og overskueligt, og jeg er spændt på at få “dialet” mit rum ind, så jeg forhåbentlig kan vise nogle fantastiske resultater, på siden her.

En stort tak til Dennis & Big Plant Science, for at sponsere weedlab, og mig selv, med hele BPS serien. I den anledning, smider weedlab og BPS, en basis gødning serie, efter jeg der ude, 1-2 gange om måneden. Første gang bliver næste weekend, tjek mere info ud her på siden, eller facebook på fredag. Stay tuned!

BigPlantScience!

#Weedlab #Weedscience #Bigplantscience #Nutrience
Join weedlab på facebook her!