Hvorfor er cannabis forbudt?
Over hele verden spørger flere og flere mennesker sig selv: Hvorfor er cannabis forbudt? Hvorfor bliver folk stadig sendt i fængsel for at bruge eller sælge det? De fleste af os antager, at det er fordi nogen, et eller andet sted satte sig ned, med det videnskabelige bevis og fandt ud af, at cannabis er mere skadelig, end andre stoffer, vi bruger hele tiden, som eksempelvis alkohol og cigaretter. Nogen har udarbejdet det hele for os, i vores bedste interesse.

Men sådan hæger det slet ikke sammen. Cannabis forbudt er en sammensværgelse, og den er veldokumenteret. Definitionen af ordet “sammensværgelse” går som følger: En hemmelig plan af to eller flere personer, der er enten skadelig eller ulovlig. I tilfælde af cannabis tilskriver mange sammensværgelsen til en håndfuld mennesker, som er; Hearst, Anslinger og DuPont, som var forbuddets oprindelige fædre. Men anti-cannabis love, kom lang tid før denne trio.


Cannabis loven:
Nogle af de første anti-cannabis love blev oprettet i Sydafrika i 1911. Disse love blev primært oprettet på grund af racisme. Det hvide mindretal i Sydafrika kunne ikke klare det faktum, at lokalbefolkningen og indiske immigranter brugte planten til medicin, åndelige ritualer og så videre. Sorte minearbejdere, der nemt brugte 16 timer i minerne, brugte cannabis til, at kunne komme igennem arbejdsdagen.

Det var deres måde at håndtere arbejdsmiljøets trængsler på, som var kummerlige for at sige det mildt “sub-menneskelige forhold”. I USA blev de første love mod cannabis, også primært motiveret af racisme. Mexicanere og afroamerikanere var de primære brugere af planten. Blev betragtet som en trussel, mod det hvide flertal, derfor slog lovgivningen til imod planten over hele landet. Det gik imidlertid ikke nationalt, indtil Trio’en of Destruction, Hearst, DuPont og Anslinger gik i gang med, at male et negativt billede om “marijuana”, overfor hele landet og verden.


Forduddet & Harry Anslinger:
I 1929 blev en mand, der hedder Harry Anslinger, ansvarlig for Forbudsministeriet i Washington, D.C. Men alkoholforbud var en katastrofe. Gangster havde overtaget hele kvarterer. Alkohol som blev kontrolleret af kriminelle, var endnu mere giftig end normalt.
Så alkohol forbuddet fik sin endelig sin afgang December d 5 1933! Men Harry Anslinger var bange. Han fandt sig ansvarlig for en stor regerings afdeling, som manglede noget at give sig til. Indtil da havde han sagt, at cannabis ikke var et problem. Det skader ikke mennesker, forklarede han, og det er absurd at folk skulle blive voldelige. Men pludselig, da hans afdeling havde brug for et nyt formål meddelte han, at han havde ændret mening.

Han forklarede for offentligheden, hvad der ville ske, hvis du røg cannabis.
For det første vil du falde i “et dårligt raseri”. Derefter vil du blive grebet af “drømme … af en erotisk karakter.” Derefter vil du “miste kraften i fattede tanker”. Endelig kommer det uundgåelige endepunkt: “Sindssygehed.” Marijuana gør mennesker til et “vildt dyr”. Hvis marijuana bumpede ind i Frankensteins monster på trappen, advarede Anslinger, at monsteret ville falde død om af skræk.
Harry Anslinger blev besat af en sag i særdeleshed. I Florida hakkede en dreng, der hed Victor Licata, sin familie til døden med en økse. Anslinger forklarede til Amerika: Dette er hvad der vil ske, når du ryger “dæmon urten.” Sagen blev berygtet, og forældrene over hele landet var skræmt.

Hvilke beviser havde Harry Anslinger for hans påstande den gang? Det viser sig på dette tidspunkt, at han skrev til: De 30 førende forskere om dette emne, og spurgte om cannabis var farlig? og om der skulle være et forbud. 29 skrev tilbage og sagde nej! Anslinger valgte den ene videnskabsmand, der sagde ja og præsenterede ham for verden. Pressen besat med Victor Licatas øksemord – jublede over dem.
Vupti så blev USA ramt af en panik, som endte med et marijuana forbudt.

Der efter fortalte USA andre lande, at de skulle gøre det samme. Mange lande mente, at det var en dum idé, og nægtede at gøre det. For eksempel besluttede Mexico, at deres narkotika politik skulle ledes af læger. Deres råd var, at cannabis ikke forårsagede disse problemer, og de nægtede at forbyde det. USA var rasende. Anslinger beordrede dem til at falde ind i kø. Mexicanerne holdt stand, indtil de i sidste ende blev afskåret for forsyningen, af ​​alle legale smertestillende midler til Mexico fra USA. Folk begyndte at dø i smerte på deres hospitaler. Så med beklagelse afværget staten Mexico doktorenes beslutninger, og lancerede deres egen ”war on drugs”.

Randolph Hearst rolle i forbuddet:
Randolph Hearst ejede jord i Mexico. Pancho Villa ofte røvede hans land, som en del af deres revolutionære handlinger. Han begyndte derfor at spinde historier om, hvordan “vilde mexicanere” ville ødelægge Amerika under påvirkning af cannabis.

Harry Anslinger bidrog i årevis med racistiske, sensationelle, og typisk fuldstændigt fabrikeret artikler, til en række aviser og magasiner, der  var ejet af hans medspiller William Randolph Hearst. Han var også forfatter af loven om marijuana skattelovgivning, der blev vedtaget af kongressen i august 1937. Denne lov var, ”selv om den blev erstattet af loven, om kontrollerede stoffer fra 1970”, dannelsen af ​​den moderne ”war on drugs” og har er ansvarlig for det sorte marked for cannabis som findes i dag. Retsforfølgning og indespærring af millioner af potrygere. Hearst, ifølge en biografi, hadede minoriteter, og han brugte sin aviskæde, til at forværre racespændinger ved enhver lejlighed. Hans motiver var ”måske” forståelige: Han tabte 800.000 hektar skov land til Pancho Villa, under den mexicanske revolution.

Udtrykket “marjuana” Kom sig af det mexicanske slang “marihuana” (enten målrettet eller ved et tilfælde, det vides ikke) Det blev brugt første gang i USA i 1890’erne. Det blev mere populært i begyndelsen af ​​1930’erne, på grund af Federal Bureau of Narcotics og avis artikler. Der fremgår af magasiner og aviser, der ejes af Hearst på det tidspunkt. Hearst forsøgte gennem sit forlags imperium hele tiden, at manipulere offentlighedens opfattelse af planten, ved at udnytte populære fordomme mod mexicanske amerikanere. Det mexicanske spanske term “marihuana” blev brugt til at fjerne offentligheden eksisterende bekendtskab, og komfortniveau med hamp, og den medicinske anvendelse af cannabis-tinkturer. Det var ikke normalt og ryge det på det tidspunkt. Faktisk var udtrykkene “marihuana” og “marijuana” aldrig været inkluderet i officielle ordbøger. Hvis ikke det var for Anslinger og Hearsts bestræbelser, ville urten næsten helt sikkert havde været omtalt som cannabis (det latinske navn, der er mest almindeligt i Europa, Det Forenede Kongerige og Australien), ikke marijuana som i USA.


Lammot du Pont’s rolle i forbuddet:
Endelig er der DuPont-forbindelsen den mindre klare forbindelse i Trioen. Hamp var på daværende tidspunkt klar til, at blive Amerikas største kontante afgrøde, og var i direkte konkurrence med petroleums industrien, som DuPont havde investeret stor i. Ved at gøre “marijuana” ulovlig, kunne han effektivt monopolisere markeds, og tjene milliarder i de kommende år.

Hearst og Anslinger blev støttet af Lammot du Pont, fra DuPont kemikaliefirmaet, og en række farmaceutiske selskaber, som alle havde en økonomisk interesse i at besejre hamp, for at fremme deres egne produkter. For eksempel begyndte DuPont at sælge rayon (den første syntetiske fiber) i 1924, og opfandt nylon, en syntetisk konkurrent til hamp, i 1935. En anden af grundene til, at farmaceutiske og petrokemiske virksomheder ikke kunne lide cannabis var, fordi folk kunne kunne dyrke det nemt selv.

I februar 1938 rapporterede Popular Mechanics Magazine, at hamp var den nye “milliarder dollarafgrøde” i USA, der skyldtes indførelsen af ​​masseproduktions høstudstyr. ”The hemp decorticator”, en landbrugs maskine, der mekanisk adskilt fiberen fra hamp stænglen, truede med at gøre hamp, en stærk konkurrent til træ. ”Decorticator” høstede massive mængder, og gjorde hamp produktion overkommeligt, og praktisk på en lille skala. Klar til at give op til tre afgrøder, om året i sydlige klimaer, producerer en hektar hamp cirka samme mængde cellulose (bruges til bl.a. at skabe papir) som fire hektar træer. Det tager også ca 50år for et træ at blive modent, hvor det tager ca 90 dage med hamp fra start til slut. Utroligt nok kan hamp fremstilles over 5.000 forskellige produkter lige fra papir, tøj, mad, brændstof og byggeri tømmer osv.

Løbet omkring hamp baserede produkter var så stort, at de truede med at erstatte dem fremstillet af oliebaserede petrol kemikalier, såsom syntetiske fibre og endda benzin. Hvis du mener, at dette bare var lidt skræmmende, for den slags corporate baroner som Hearst og DuPont, har du helt ret. Det er Milliarder i fortjeneste som var i fare.


The conspiracy:
Hver med deres egen agenda, konspirerede de sammen at sprede falsk information, og påvirke offentligheden til i sidste ende, at forbyde cannabis på nationalt plan. Sammen fremstillede de en stærkt anti-marijuana PR-korstog, med kun det formål, at gøre den euforiske urt, og hamp ulovligt. Derved effektivt elimineret den som konkurrent, til en række tømmer og petrol kemiske produkter (DuPont’s territorium) og tømmer (Hearsts guldmine).

Ved hjælp af Anslings position inden for den amerikanske regering, og udnyttelse af Hearsts imperium af aviser, og magasiner som propagandaforretninger. Sammenkædede de to falske historier, som alle malede et billede af at marihuana var mere destruktive, end det der opfattes i dag som en mild euforisk stof, der giver sine rekreative brugere grineren og æderen på. Deres dramatiske og sensationelle historier beskrev pot, som et djævelst stof, der førte til mord, voldtægt og vanvid.

Hvis man blot studerer cannabis forbuddets historie, vil man tydeligt se, at “kræfter” var på spil for at opretholde politikken, for personlig gevinst, på bekostning af offentligheden. Hvis det ikke er en veldokumenteret sammensværgelse, så ved jeg ikke, hvad der er!