Velkommen!

Du er her fordi du ønsker et “online kursus” i at dyrke cannabis.
Trods hvad du måske, har hørt, er det ikke svært, og dyrke cannabis hjemme, til husbehov. Alt det kræver, er lidt tid, og god viden. Med lidt sund fornuft, kan man sagtens lave bedre produkter, end man ofte, kan købe nogen steder, og så er man fri for, at skulle ud, på det illegale marked. Denne side indeholder alt, den teoretiske viden, man har brug for at vide, for at sætte sit eget gro rum op. Er man typen, der godt kan lide, at læse bøger, kan jeg anbefale “Hampedyrkerens håndbog” og “Den store bog om Hamp”. Til dem der ikke har noget problem med engelsk, anbefaler jeg klart “Marijuana Horticulture”. Hvis jeg selv skulle slå noget op i en bog, så ville det nok være den. Det meste af siden her, indeholder information, oversat fra diverse sider, og artikler på engelsk, Samt personlig erfaring.

Før du går igang, er det vigtigt, at kende loven i det land man dyrker i… Det er iøvrigt ulovligt, at dyrke cannabis i Danmark, så vi opfordrer, på ingen måde, til at gøre det, og fralægger os alt ansvar. Siden er bygget på teoretisk, og medicinsk viden omkring cannabis. Til dem som har interesse for den slags, og det er vi jo mange der er… Vi er også mange, der går ind for en fuld legalisering, hvilket vi også, er store tilhængere af her på siden. Vi køber og sælger heller ikke, nogen cannabis produkter her på siden!

Cannabis?

Cannabis er ukrudt i den vilde natur, og kan tilpasse sig mange forskellige klima forhold. Hvis forholdene spiller, så er det ret nemt at dyrke fantastisk cannabis.

Det er lige som, at dyrke hvilken som helst, anden afgrøde, i et drivhus, eller en grønsags have. God information er “key”, og hvis man virkelig går op i det, og dyrker indendørs, kan det hurtigt blive gartner videnskab, på højeste plan.

Det kan virke uoverskueligt, at komme i gang, hvis det er første gang, man kaster sig ud i det, men så findes der heldigvis web sider, som den her, youtube og mange andre steder, man kan hente information efterhånden. Siden her kan forhåbentlig, guide jer derude, i den helt rigtige retning.

Hvorfor dyrke selv?

 • Spar Penge

  Den vigtigste årsag til man bør dyrke selv er, at man spare tid og penge. Det er helt sikkert billigere, end at købe det ude i byen.
  Medicinske årsager, smerter, appetit osv

 • Sikkerhed

  Sikkerheds årsager, man behøver sjældent, at købe noget ude i byen, og der ved risikere, at handle fremmede mennesker, i en usikker situation.

 • Fuld Stash

  Hvis ens gro rum, køre ordentligt, løber man aldrig tør.

 • Større Udvalg

  Højere udvalg, og friheden til, at dyrke lige den strain, man har lyst til.