Cannabis Peberfrugt Suppe

Alle elsker en god suppe, det er en lækkert, cremet, og nem mad, der er let at lave, med let at finde ingredienser. Her er en simpel, og hurtig opskrift, på en varm, og velsmagende cannabis paprika suppe.

Ingredienser:

2 spsk cannabis smør
1 gram cannabis blomster
Skallede hamp frø
Rød og gul peberfrugter, en af ​​hver
En gulerod
Nogle selleri
Grøntsags lage eller bouillon
Græsk yoghurt
Paprika
Salt og peber
Et løg
3 fed hvidløg
Olivenolie

Køkkenværktøj kræves:

En kniv
En pande
En træske
En blender

Til at begynde med skal man skære peberfrugterne ud og fjerne frøene. Derefter hakke dem i stykker. Hak derefter gulerod, løg og selleri, og sæt dem til side sammen. Hak også hvidløgs fed’ne, og så de klar.

Næste trin opvarmes olivenolie i gryden på komfuret, derefter tilsæt løg, hvidløg, gulerødder og selleri og sauté disse grøntsager, sammen i gryden i nogle minutter.

Der efter tilsæt 2 spiseskefulde cannabis smør, til de sauterede grøntsager, og bland dem godt sammen. Tilsæt nu paprika til denne blanding, og krydr det med salt og peber, efter din egen smag.

Hak cannabis blomsterne, og sauté dem i gryden, med grøntsagerne i ca. 5 til 8 minutter, så det smelter godt sammen. Husk at gøre det ved middel varme. Ikke over 100grader. Tilsæt gule og røde peber frugter, og salt og peber.

Dernæst tilsæt vegetabilske lage/bouillon til grønsagerne og tilsmag igen med salt og peber. Lad hele blandingen koge, og lad den simre i et par minutter. Når det er kogt godt igennem, tag det af varmen, og læg det i blenderen, for at purerer det til suppe.

Når man er færdig med blandingen, får man en rig, og cremefarvet orangefarvet suppe. Tilføj en klat græsk yoghurt, og garnér med skiveskåret peber frugt, og grønt. Drys nogle afskallede hampfrø over på for lidt tekstur, og din lækre cannabis suppe er klar!