Weed Pizza

Pot og Pizza har altid været en god kombination, men nu kan du blive høj, mens du spiser pizza. Dette er en fantastisk opskrift, fordi det er let at lave, og der er ingen lugt. I dag skal vi lave en enkelt servering, men den samme matematik kan anvendes, til at lave at føde en hel klasse. Før vi går i gang, skal du bruge følgende:
1/2 tsk THC olie.
1 slice bagt pizza

Man kan også bruge pulveriseret cannabis blomster, husk og decarb først. Tjek hvordan man laver decarb cannabis under guides.
Bemærk, at pizza’en er bagt ved 200 ° grader, eller mere. Ved denne temperatur, vil THC fordampe i ovnen. Rå cannabis er på den anden side, ikke godt – det skal først decarboxyleres, men processen tager en længere tid. Igen se guiden til decarb weed, hvis du gerne vil bruge denne metode.

Man genopvarmer den allerede bagte pizza i mikrobølgeovnen, og fordeler olie ud over pizzaen og giver den 30 sek ved lav temperatur, så den blandes med fedtet fra osten og sovsen på pizzaen. Man kan sprøjte olie ud over pizzaen med en sprøjte, man kan også røre det op i hvidløgs, eller chili sovs, før man tilføjer det til pizzaen.

Husk Pas på! Vent i mindst to timer, før du spiser den næste skive. Man skulle nødig få en ubehagelig oplevelse. Hele oplevelsen af ​​et enkelt skive, kan vare så længe som 4 til 6 timer!  Velbekomme!